Forum

På dette Forum kan der diskuteres om alt der har relevans for Bygmesterhaven.

Kun Tråde om Bygmesterhaven, samt ordentligt sprogbrug godkendes.

Alle tråde bliver godkendt af bestyrelsen.

4 tanker om “Forum”

 1. Kære beboere. Først og fremmest er vi meget glade for at få hentet affald, og meget glade for at vi kan benytte affaldsskuret. Dog, er det for os der har altan, dør og vindue ud til affaldsskuret, meget generende, at folk, enten meget tidligt eller meget sent på dagen, benytter flaskecontainer,flytter eller blot benytter skuret uden omtanke for omkringliggende beboelse – en smule omtanke ville gøre godt. Derudover finder vi skraldemændendes arbejde, som ofte finder sted før kl. 7 og gerne med højttalene skraldemænd, en del forstyrrende (selvom det nogle gange er rart at komme tidligt op, er det ikke hver morgen, jeg på trods af mine 22 år, finder det sjovt). Kan man henstille skraldemændende til at “skrue lidt ned for larmen”, eller må jeg ud og investere i ørepropper? 🙂

 2. Kære beboere,

  Der blev for nyligt sat et skilt op i gården som forbyder al slags aflæsning i gården. Det er naturligvis ikke i orden at parkere i gården, men selv en 5-minutters parkering til at læse af kan resultere i en bøde.

  Det vedrører os alle, da det er et stort spørgsmål hvordan man nu skal kunne læse af ved til-og fraflytning, når man har større udstyr der er gået i stykker (f.eks. vaskemaskine), når man tømmer/ordner kælderen, når man har børn der endnu ikke kan gå og vil gerne læse indkøbet af ved opgangen, når der er handicappede beboere i ejendommen derhar besvær med at bevæge sig, ikke at tale om postbiler der skal kunne komme til med pakker og andre ugentlige leverancer, f. eks. af madvarer.

  Jeg har bedt formanden om at bringe dette punkt på dagsorden til generalforsamlingen der finder sted i april 2016 og håber, at I vil komme forbi og stemmer om det.

  Et andet punkt på dagsorden der bliver taget op på generalforsamlingen er åbningstiderne for fælleslokalet i nummer 53. Lokalet er nu åbent for udlejning til kl. 1.00 om natten med store støjgener for de omkringliggende lejligheder. Desuden bliver reglerne ikke altid overholdt, da arrangementer nogle gange fortsætter efter kl. 1.00, og der bliver larmet i opgangen og udenfor. Tidsrammen for udlejningen af lokalet tages også op på den næste generalforsamling.

  Jeg håber at se så mange af jer som muligt!

  1. Hej Anastasia.
   Jeg har desværre først set din besked herinde nu, da jeg ikke benytter denne hjemmeside så ofte. Jeg har lavet en Facebookgruppe der hedder Bygmesterhaven 33-53. Hvis du søger på den kan jeg tilføje dig og måske du kan tilføje nogle af de andre beboere? Tænker det er en nem måde at kommunikere på her i gården.
   Mange hilsner
   Maria 53, 4.tv

   1. Hej Maria. Rigtig god ide med gruppen! Men jeg kan desværre ikke finde den på Facebook. Vil du venligst tjekke navnet igen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hjemmeside omkring ejendommen Bygmesterhaven